Management only

6 leuke cadeaus voor je collega

Geplaatst op

Voor een verjaardag, een jubileum of een afscheid van je collega is het leuk om diegene een cadeautje te geven. Een leuk cadeau kan de verbinding versterken in je collega gelukkig maken. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er nou niet blij van een cadeautje? Toch kan een cadeau scoren voor je collega een moeilijke klus zijn. Je collega’s zijn niet altijd je beste vrienden en je spendeert misschien alleen tijd op de werkvloer. In deze blog geven we je inspiratie een vertellen we wat de leukste cadeaus zijn voor je collega. 

Bioscoop box

Een bioscoop box is een gepersonaliseerde ‘box’ waarmee je je eigen woorden en zinnen kunt maken met opgelichte letters. Het geeft de werkplek een extraatje en je collega zal het heerlijk vinden om de ene dag ‘goedemorgen’ te laten zien, de volgende dag ‘weggaan’ of gewoon ‘nee’. 

Bier maak set

Is je collega een bierliefhebber? Dan is een doe-het-zelf kit om thuis de best verkochte bieren te maken een leuk idee. Thuis een meesterbrouwer worden, kan hun nieuwe favoriete tijdverdrijf worden! 

Plant

Je hebt hele schattige en leuke bureau planten. Het biedt een moeiteloze manier om de inrichting van je bureau te verbeteren.

Spiegel

Heb je een ijdele collega? Een spiegel voor op het bureau is een goed idee. Ook leuk: een spiegel graveren. Je kunt in allerlei soorten en maten een fotograferen in een spiegel. Zo maak je het ook nog eens persoonlijk! 

Bureau organizer 

Een sprankelend dienblad kan de saaiste kantoorbenodigdheden er interessant en misschien zelfs artistiek uit laten zien. Kies er een in hun favoriete kleur en dit kan precies hetgeen zijn wat je collega nodig heeft om de hele dag opgewekt te blijven. 

Geurkaars

Een heerlijk ruikende kaars kan sfeer brengen in elke kamer of kantoor. Een ontspannende kaars helpt ze om een stressvolle dag door te komen en fleurt zijn of haar werkruimte op.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden