Management only

De beste tips voor op kantoor

Geplaatst op

Je denkt misschien dat je geen tijd hebt voor kantoororganisatie, maar als je echt wist hoeveel tijd die chaos je kost, zou je je bedenken. Af en toe stapels herschikken en verplaatsen telt niet. Hetzelfde geldt voor het opruimen van je bureau, als je de rommel in een prullenbak of bureaulade veegt. Een relatief nette en geordende kantoorruimte maakt de weg vrij voor een hogere productiviteit en minder tijdverspilling. Dus, als je klaar bent om te beginnen, zullen de volgende tips je helpen om je kantoor om te toveren in een betere werkruimte.

Weg ermee

Opruimen, leegmaken, versnipperen, alles weggooien wat je niet nodig hebt of niet wilt. Kijk eens rond. Wat heb je al een tijdje niet meer gebruikt? Neem een gebied per keer. Als het niet werkt, laat het dan repareren of gooi het weg. Als je het al maanden niet hebt gebruikt en je kunt niet bedenken wanneer je het echt nodig hebt, weg ermee. Dit geldt voor meubels, apparatuur, voorraden, etcetera. Vergeet de prullaria, planten (echt of kunstmatig) en decoraties niet. Als ze onder het stof zitten en je kantoor er armoedig uit laten zien, zijn ze het doelwit van de opruimactie.

Werkzones

Bepaal wat voor soort activiteit er in elk deel van je kantoor gebeurt. Je hebt waarschijnlijk een hoofd werkruimte (waarschijnlijk je bureau), een referentieruimte (archiefkast, planken, ordners) en een voorraadruimte (kast, planken of laden). Plaats de juiste apparatuur en benodigdheden zo veel mogelijk op de juiste plaats.

De juiste apparatuur

De juiste apparatuur kan tevens zorgen voor een stuk meer efficiëntie. De juiste apparatuur hoeft echter niet duur te zijn; neem bijvoorbeeld Refurbished printers. Refurbished printers werken net zo goed als nieuwe printers, echter zijn refurbished printers een stuk goedkoper. Omdat je over de juiste apparatuur beschikt wordt het leven van jou en je medewerkers een stuk gemakkelijker. Daarnaast ben je ook maatschappelijk verantwoord bezig, met refurbished printers geef je er een nieuw leven aan. Refurbished printers zijn dus de ideale optie voor je kantoor. Overigens niet alleen printers, maar überhaupt refurbished apparatuur. 

Gerelateerde berichten

Techpijler – het online platform dat technici verbindt en kennis verrijkt

In de snel evoluerende wereld van de technische industrie is het cruciaal voor professionals om verbonden te blijven, kennis te delen en vaardigheden...

Lees meer

Bitcoin: wat is dat en wat heb je eraan?

Ben jij ook nieuwsgierig naar de wereld van cryptocurrency? Bitcoin, de pionier onder de digitale valuta’s, neemt je mee op een reis door de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden