Management only

Goede suggesties om de efficiëntie op kantoor te verbeteren met interieur

Geplaatst op

Tijdens deze coronacrisis zijn er een hoop bedrijven waarvan het personeel voornamelijk vanuit huis aan het werk is. Dat betekent dat hierdoor het kantoorpand grotendeels leeg zal staan. Dat maakt het tot een erg geschikt moment om te overwegen het interieur en de inrichting van het kantoorpand aan te passen. Maar om welke reden zou je dat doen? Het antwoord daarop is vrij gemakkelijk, immers omdat een degelijke inrichting van een kantoor kan bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van het personeel. Wil je meer hierover weten? Lees dan snel verder in deze blog.

Tip #1: Kies voor een gemakkelijk schoon te houden vloer

Hoewel het meestal niet handig is, zal het je verbazen hoeveel bedrijfspanden nog een tapijtvloer of vloerbedekking hebben. De redenen hiervoor kunnen erg uiteenlopen: enerzijds kan men ervoor gekozen hebben omdat het een bepaald huiselijke charisma geeft die weer degelijk past bij het imago van het bedrijf. Anderzijds zou het dankzij dezelfde charisma ervoor kunnen zorgen dat het personeel zich thuis voelt en met meer plezier naar het werk gaat. Alleen is het wel zo dat je met een kleed wel direct een vraagstuk hebt als iemand een kop koffie morst of als er een glas wijn tijdens de vrijdagmiddagborrel op valt.

Om ervoor te zorgen dat men zich daar dus niet stress over hoeft te repareren, kun je kiezen voor een andere soort vloer. Als je tevens wil dat deze vloer vaak gemakkelijk schoon te repareren valt, dan is de beste mogelijkheid naar onze mening een gietvloer. Als je deze vloer immers makkelijker schoon kunt repareren, zal je personeel minder hinder ervaren als het gaat om werkonderbrekingen omwille van de schoonmaakploeg.

Tip #2: Verlaat de kantoortuin

De kantoortuin is in Europa al een tijdje uit de mode. Het was een vermakelijk concept in het begin omdat het een bepaalde openheid en gemeenschappelijkheid uitstraalde. Desondanks is het meermaals gebleken dat er tevens aanzienlijke minpunten verbonden zijn aan de kantoortuin. De cruciaalste reden is dat door er geen afzonderlijke ruimtes zijn, je niet simpel even de deur dicht kunt doen en je kunt focussen op een belanghebbende. klus. Doe je pluspunt met deze suggesties voor als (een deel van) je personeel weer terug zal komen naar het kantoor.

Gerelateerde berichten

Techpijler – het online platform dat technici verbindt en kennis verrijkt

In de snel evoluerende wereld van de technische industrie is het cruciaal voor professionals om verbonden te blijven, kennis te delen en vaardigheden...

Lees meer

Bitcoin: wat is dat en wat heb je eraan?

Ben jij ook nieuwsgierig naar de wereld van cryptocurrency? Bitcoin, de pionier onder de digitale valuta’s, neemt je mee op een reis door de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden