Management only

Het bedrukken van een t-shirt is leuk en handig

Geplaatst op

Er zijn vele voordelen verbonden aan het drukken van je eigen kleding. Ook in een zakelijke context kan het heel handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het werken in de straatverkoop. Wanneer jij of je personeel abonnementen op straat verkoopt, dan is het wel zo handig dat je medewerkers als zodanig herkenbaar zijn. Shirts bedrukken is superleuk en handig. We nemen een aantal zaken rondom het bedrukken van een shirt met je door. 

Eenheid uitstralen 

Wanneer iedereen hetzelfde t-shirt draagt zullen ze een eenheid uitstralen. Dit kan erg fijn zijn wanneer je werkt met een team van mensen dat bijvoorbeeld in de verkoop zit. Jouw verkoopmedewerkers zijn dan herkenbaar als een team en je zult zien dat de mensen zichzelf ook meer vanuit teamverband gaan bekijken. 

Fun

Er is ook zeker een funfactor verbonden met het bedrukken van kleding. Wanneer jij bijvoorbeeld in een band speelt, is het erg leuk om te zorgen dat je kleding kunt bedrukken voor je band. Dit wordt ook wel merchandise genoemd en wordt verkocht tijdens optredens samen met cd’s, et cetera. Het is gewoon leuk als je je eigen ontwerp of dat van een ontwerper die het speciaal voor jullie gemaakt heeft op je bandshirt ziet staan.

De kosten 

Als we kijken naar de kosten of valt het op dat het niet een hoog bedrag gaat worden wanneer je een x-aantal shirts gaat laten drukken. Meestal is het zo dat hoe meer je shirts je laat drukken des te hoger de korting. Dus altijd even goed om in de gaten te houden wat precies de kosten zullen worden, want je kunt het gewoon ook even overleggen van tevoren zodat je weet waar je aan toe bent. Op aktieshirts.nl ga je allerlei interessante opties vinden. 

Blijf onze blogs lezen zodat je altijd op de hoogte bent van de verschillende zaken die een rol kunnen spelen bij het leuker en beter maken van je bedrijf of team. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden