Management only

Hoe houd ik op een slimme manier inbrekers buiten de deur?

Geplaatst op

Wanneer mensen op vakantie gaan, nemen ze niet altijd de juiste voorzorgsmaatregelen als het gaat over inbrekers die naar binnen zouden willen komen. In deze blog willen we daar een aantal tips voor geven, zodat je dit gemakkelijk kunt doen. Daarnaast kan het voor ondernemers slim zijn een aantal tips toe te passen om hun bedrijf veilig te houden en tegen inbraak te beschermen. Lees snel verder in deze blog als je dit ook graag wilt weten.

Laat je sloten checken 

Het is zo eenvoudig om een slotenmaker te laten komen om je sloten te laten checken. Dan weet je gewoon precies waar je staat als het gaat over inbraakpreventie. Zijn deze sloten allemaal nog wel up-to-date? Kunnen inbreken ze niet makkelijk openen? In principe zijn sloten die oud zijn niet meer helemaal veilig. Inbrekers hebben door de jaren heen verschillende methoden bedacht om verouderde sloten te openen. Wanneer je gaat voor politiegekeurde sloten die tegenwoordig gebruikt worden, dan heb je dit probleem niet. Een slotenmaker weet hier alles over. Bij slotenmaker amsterdam kunnen ze je zeker hierbij helpen. 

Tips om inbraak te voorkomen 

Het allerbeste is om inbrekers niet uit te nodigen in je woning of bedrijfspand door allerlei aantrekkelijke zaken op tafel te laten liggen die zo in het zicht zijn van de inbrekers. Denk bijvoorbeeld aan laptops. Ook is het slim om de post uit de brievenbus te laten halen door de buren. Spreek iets met hen af dat de gordijnen bijvoorbeeld open en dicht gedaan worden, maar dit kan natuurlijk ook door familieleden gedaan worden als je dit liever hebt. 

Een andere manier om inbrekers af te schrikken, is ze te vertellen ( via een sticker op raam) dat er een camera- en een alarmsysteem is dat alles nauwlettend in de gaten houdt. Deze systemen zijn niet duur meer en hebben echt een afschrikwekkende functie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden