Management only

Hoe maak je als manager het jezelf makkelijk?

Geplaatst op

Als je manager bent, dan heb je waarschijnlijk te maken met veel verantwoordelijkheid, een groot takenpakket en ook nog eens verrassend weinig tijd. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je het jezelf als manager zijnde zo makkelijk mogelijk maakt. Je kunt namelijk op verschillende manieren erg veel tijd en inspanning uitbesteden of op een handige manier indelen. Op die manier houd je meer tijd over om te investeren in de taken waar je echt je volledige aandacht voor nodig hebt.

Een eigen chauffeur

Een van de kenmerken van managers, zeker wanneer ze werkzaam zijn voor een bedrijf met meerdere filialen, is dat ze regelmatig tussen deze filialen en locaties zullen moeten reizen. Dat betekent ook dat ze, tijdens het afleggen van deze afstanden, niet productief zijn. Je kent het misschien zelf ook wel. Als je naar een ander filiaal moet omdat je daar een bespreking hebt met het personeel, dan ben je een half uur of langer onderweg. Daarnaast vertrek je dan ook vaak eerder zodat je je even op het werk kunt voorbereiden. Maar wat nu als je dit kon combineren? Een privé chauffeur zorgt ervoor dat je tijdens de rit naar je volgende afspraak de tijd hebt om je voor te bereiden op alle zaken die je graag wilt bespreken.

Persoonlijke assistent

Het is tegenwoordig steeds eenvoudiger om het overzicht te houden. Wanneer het gaat om het inplannen van afspraken, het bijhouden van correspondentie of het afwerken van een takenlijstje kunnen we tegenwoordig dankzij eenvoudige systemen en apps een hele hoop informatie beter verwerken en inzien. Toch is het soms zo dat het moeilijk is om het overzicht te bewaren. In dergelijke situaties kun je een persoonlijke assistent inhuren. Hij of zij kan dergelijke zaken voor je filteren en namens jou kan reageren op bepaalde berichten.

Gerelateerde berichten

Techpijler – het online platform dat technici verbindt en kennis verrijkt

In de snel evoluerende wereld van de technische industrie is het cruciaal voor professionals om verbonden te blijven, kennis te delen en vaardigheden...

Lees meer

Bitcoin: wat is dat en wat heb je eraan?

Ben jij ook nieuwsgierig naar de wereld van cryptocurrency? Bitcoin, de pionier onder de digitale valuta’s, neemt je mee op een reis door de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden