Management only

No-Tie schoenveters: wat maakt deze veters zo speciaal?

Geplaatst op

Ben je klaar met het strikken van je veters? Of misschien wel de veters van je kinderen? Dan zijn de No-Tie Siliconen Schoenveters iets voor jou. Ze veranderen je schoenen in een seconde naar instappers. Het zijn leuke schoenveters waarmee je blij bent dat je erin hebt geïnvesteerd. In deze blog lees je waarom deze schoenveters zo bijzonder zijn en wat ze zo leuk maakt. 

De voordelen van de No-Tie siliconen schoenveters

Allereerst is het tijdbesparend. Elke sneaker verandert in een instapper dus zeg maar doei tegen veters strikken. Ook handig voor jonge kinderen die nog geen veters kunnen strikken, maar wel sneakers willen dragen. De veters zijn speciaal gemaakt om lang mee te gaan dus ze zullen jouw schoenen overleven. De schoenen zijn water werend en dat maakt ze makkelijk te onderhouden. Met een snelle veeg laat je je veters stralen. Tot slot passen deze veters in (bijna) alle schoenen, dus je kunt eindeloos combineren.

Eindeloos combineren

De schoenveters komen in veel modieuze kleuren en dat maakt dat je kunt kiezen uit unieke combinaties. Je kunt ervoor kiezen om verschillende kleuren te gebruiken om je schoenen nog meer te laten blinken. Of verander je veters bij elke gelegenheid. Zo creëer je voor weinig geld een hele andere look aan je voeten. 

Hoe breng je de schoenveters in?

Je krijgt 16 stuks No-Tie schoenveters, dat zijn dus 8 stuks per schoen. Om ze te installeren sorteer je de strips eerst op nummer. Vervolgens stop je de uiteinden van de strips in de veterogen van je schoen. Dit herhaal je tot ze er allemaal inzitten.

Ben jij al creatief met het stijlen van je schoenveters? Naast de No-Tie schoenveters kun je ook combineren met spiraal-, elastische-, patroon-, glitter- of ronde schoenveters. Wees uniek! Voor ieder wat wils.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden