Management only

Out of the box management tips

Geplaatst op

Het verstrekken van leuke cadeautjes of activiteiten is iets wat je als management regelmatig dient te doen voor je personeel om ze zodoende tevreden te houden. Ben jij benieuwd wat allemaal leuke ideeën zijn die jij in de praktijk kunt gaan toepassen? Stop dan met zoeken en lees direct dit artikel door. We zullen hierbij stilstaan bij een aantal mogelijkheden die wat meer out of the box zijn. Zo zullen we het eerst hebben over een ritueelbegeleider.

Het stimuleren van rituelen

Rituelen hebben voor een ieder grote waarde. Het is om deze reden zeker geen verkeerde gedachte om te kijken of je een ritueelbegeleider kunt inschakelen die een dag met je personeel diverse rituelen afgaat en begeleid. Hierdoor kun jij jouw personeel tegemoet komen op dit gebied. Heb jij personeelsleden die niet aan rituelen doen? Ook in dat geval kan een ritueelbegeleider je meenemen ongeacht of het van toegevoegde waarde is of niet. Zo kun je het toch een keer ervaren.

Een vitaliteitsbonus

Vitaliteit is een onderwerp dat elk jaar terugkomt en dat steeds populairder wordt. Met deze reden is het zeker geen verkeerde gedachte om een vitaliteitsbonus in het leven te roepen die je medewerkers voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een lidmaatschap bij een sportvereniging tot een bureaustoel die zorgt dat je beter kunt gaan werken. Ben jij benieuwd wat allemaal bij vitaliteit komt komen? Net als bij een ritueelbegeleider kun je voor dit onderwerp ook een vitaliteit begeleider inschakelen. Deze kan je dan precies vertellen wat de mogelijkheden zijn om de vitaliteitsbonus zorgvuldig in te kunnen zetten.

Organiseer een leuke activiteit

Het kan voorkomen dat een ritueelbegeleider niet in de smaak valt en in dat geval is het aan te raden om een leuke activiteit met je team te organiseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken om met het gehele team te gaan bowlen of een leuk pretpark te gaan bezoeken. Met het organiseren van een dergelijke activiteit weet je zeker dat het voor iedereen geschikt is en sluit je geen mensen buiten. Je wilt er immers voor zorgen dat iedereen tevreden is en dit kan je hierbij zeker helpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden