Management only

Welke jobs zijn nu erg gewild?

Geplaatst op

Met deze blog willen we je graag inspireren. Het is zo dat er op dit moment een aantal jobs die je zeker zou moeten checken. Op deze gebieden is er veel vraag naar jouw skills. Lees snel verder welke beroepen er op dit moment echt nodig zijn. Dan weet je ook direct waar jij je op zou moeten concentreren wanneer je snel een baan wilt scoren. Op Vacatures Almere vind je precies wat je nodig hebt om het nodige werkplezier te ervaren. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we je geven. 

Welke beroepen zijn er hard nodig? 

Hier zijn een aantal banen waar volgens deskundigen in 2022 veel vraag naar zal zijn, inclusief de vereisten om ze te vervullen:

Vrachtwagenchauffeur

De sector handel, transport en nutsvoorzieningen heeft ze echt hard nodig. Er is een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Dat is ook wel logisch, want e-commerce is de laatste tijd behoorlijk toegenomen: wanneer mensen online artikelen bestellen dan moet iemand ze leveren. Vrachtwagenchauffeurs vervoeren goederen van de ene locatie naar de andere, soms over lange afstanden, zelfs over landsgrenzen heen. Ze inspecteren hun trailers voor de reis, beveiligen hun lading en rapporteren eventuele incidenten die zich onderweg hebben voorgedaan. Je moet er middelbare schooldiploma voor hebben, een professionele vrachtwagen rijschool volgen en dus een vrachtwagen rijbewijs hebben.

Belastingspecialist

Belastingspecialisten zijn vooral nodig tijdens het belastingseizoen, maar zelfs na de belangrijkste indieningstermijn is er volop werk. Belastingspecialisten helpen bedrijven of particulieren bij het indienen van hun belastingen. Ze helpen ook bij belastingplanning en geven advies. Een financiële opleiding op dit gebied is noodzakelijk. 

Accountmanager

Account managers beheren de dagelijkse interacties met de klanten van een bedrijf. Een account executive in de verkoop kijkt hoeveel producten er zijn, wat verkocht is, wat niet. Het is een zeer belangrijke rol, omdat op deze manier de klant een persoonlijke benadering ervaart. Dat laatste is zeer belangrijk voor het klantvertrouwen en de loyaliteit die een klant heeft naar een bedrijf toe. Voor deze baan is een bachelordiploma in een relevante richting vereist, zoals bedrijfskunde, marketing of communicatie. 

Product manager

Productmanagers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de producten van een bedrijf, zoals websites of apps. Ze leiden het team dat ze bouwt, helpen bij het testen van hun functionaliteit en zorgen voor de lancering ervan. Voor deze functie is meestal een bachelordiploma in een aanverwante richting vereist.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden